Shpërndaje lajmin

Dy drejtues teknikë të kompanisë publike Albpetrol dhe një punonjës i kompanisë së nxjerrjes së naftës, Terra Oil, po hetohen nga policia e Fierit për shkarkimet e naftës që ndotën lumin Gjanica më herët këtë javë. Policia e Fierit deklaroi përmes një njoftimi për shtyp se kishte verifikuar në terren ndotjen e lumit nga shkarkimet […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *