Shpërndaje lajmin

Liqeni i Ohrit është ndër më të vjetrit në Europë, me një biodiversitet të larmishëm dhe habitat natyror për gati 300 specie endemike. Falë vlerave unike natyrore dhe kulturore, edhe pjesa shqiptare e liqenit iu bashkua listës së trashëgimisë botërore të UNESCO-s në vitin 2019. Por ekosistemi i liqenit kërcënohet nga mijëra tonelata mbetje minerare, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *