January 19, 2022

Ndryshimet në Ligjin e Sigurimit të Papunësisë hyjnë në fuqi

Shpërndaje lajmin

Tani më ndryshimet në Ligjin e Sigurimit të Papunësisë (LACI) kanë hyrë në fuqi më 1 korrik.

Rishikimi i LACI thjeshton dispozitat që lidhen me uljen e sigurimit të papunësisë, orarin e punës (RHT) dhe lejimin e motit të keq (INTEMP); gjithashtu zvogëlon barrën administrative mbi kompanitë.

Në të njëjtën kohë, ndryshimet krijojnë bazën ligjore për zbatimin e strategjisë së qeverisjes elektronike në fushën e sigurimit të papunësisë (UI), përcjell albinfo.ch.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *