Në Evropianin e boksit në Beograd nuk po lejohen boksierët e Kosovës

0
Shpërndaje lajmin

Bëhet e ditur se në Evropianin e boksit në Beograd nuk po lejohen boksierët e Kosovës, përcjell albinfo.ch.
Ndërkohë Shqipëria po merr pjesë dhe flamuri shqiptar shfaqet në kryeqendrën e Serbisë.
Shpresat janë që të fitohen medalje.
Një titull kampioni dhe intonimi i himnit do të ishte sukses i jashtëzakonshëm.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *