Në këtë qytet paguhen biletat e transportit publik me ‘squats’

0
Shpërndaje lajmin

Tendencat e reja shfaqen në botë çdo ditë dhe një mënyrë jetese e shëndetshme është padyshim një nga ato që duhet të adoptojmë pa dyshim.
Një trend i tillë u zbulua edhe në qytetin rumun të Cluj-Napoca, ku një biletë për transportin publik mund të merret në një mënyrë shumë origjinale, pra përmes pajisjeve inteligjente para të cilave njerëzit duhet të djersiten vërtet.
Aty ata dolën me idenë e një mënyre interesante për të paguar biletat e transportit publik.
Gjithçka që duhet për të marrë një biletë falas për të bërë 20 ‘squats’ në dy minuta.
Pajisjet inteligjente regjistrojnë çdo lëvizje, dhe pas një detyre të kryer me sukses, përveç përfitimeve nga kryerja e ‘squats’, ka edhe transport falas./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *