Shpërndaje lajmin

Pasditen e së mërkurës në shkollën ‘Vasil Shanto’ në Tiranë, numëruesit e Partisë Socialiste ofruan një shfaqje të fundit me votat e fundit që kishin mbetur për t’u numëruar, tre ditë pas mbajtjes së zgjedhjeve lokale. Votat i përkisnin të gjitha Partisë Socialiste dhe pas çdo leximi, salla mbushej me brohorima në triumf. Ndërsa përfaqësuesit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *