Në një shesh ikonik të Athinës, një përplasje për të ardhmen e qytetit

0
Shpërndaje lajmin

Gushti është muaji kur athinasit ikin nga blloqet e banesave prej betoni që thithin nxehtësinë e qytetit dhe Exarhia – një bastion i majtë i njohur për anarkinë, kreativitetin dhe, së fundmi, argëtimin dhe qiratë e rritura – nuk bën përjashtim. Kështu, kur policia vërshoi në sheshin Exarhia rreth agimit të 9 gushtit, ata hasën […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *