November 27, 2021

Në pritje të albumit, Jackson Martinez tregon vuajtjet: Me besimin në Zot dola nga rruga e veseve të këqija

Shpërndaje lajmin

Tashmë në pension nga futbolli që nga viti 2020, Jackon Martinez ka treguar vuajtjet.

Ai  ka pranuar se jo gjithçka ishte një shtrat me trëndafila kur erdhi suksesi, duke zbuluar jetën e keqe që bëri, në shumë raste për shkak të miqësive “të ndërlikuara” që e rrethuan, raporton AS.

Sot AO kombinon botën muzikore dhe atë fetare. Këto ditë ai po promovon albumin e tij të dytë.

“Unë kisha një jetë me epsh dhe gëzim për mëkatet, më pëlqente të mëkatoja sepse nuk e shihja kështu, e pashë si normale, siç e bëjnë të gjithë”, tha tani këngëtari e muzikës fetare. “Ju nuk do ta shihni Zotin si gjithçka tuajin derisa ai të jetë gjëja e vetme që keni, kështu që unë mora vendimin të përqendrohem tek ai”.

“Në rastin tim, fillova të ndiej se disa miq me të cilët do të festoja për të pirë një pije … Ata më rrethuan me alkool, cigare dhe shumë gjëra të tjera.

Jackson Martinez kaloi oqeanin në Portugali ku shkëlqeu te Porto dhe prej andej bëri një hap në La Liga. Ai ishte një nga nënshkrimet e e Atletico de Madrid. Ai mbërriti në 2015 me posterin e yllit, në këmbim të 35 milionë eurove. Sidoqoftë, disa muaj më vonë mes lëndimeve ai shkoi në Kinë. Asgjë nuk ishte kurrë e njëjtë për Jackson Martinez. / /


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *