Nëse poston këto tre gjëra në Instagram, atëherë ke një jetë të palumtur

Share

Ekspertët kanë veçuar disa postime, që tregojnë se në jetën reale, ata që i postojnë në të vërtetë janë të palumtur.

Ju sjellim pikërisht këto 3 postime:

  1. Postoni vazhdimisht, edhe gjëra pa rëndësi

Nëse hyni tek këta persona, atëherë jeni të varur shumë nga teknologjia dhe nuk e imagjinoni dot jetën tuaj pa bërë status.

Mjafton të jeni në qendër të vëmendjes!

  1. Postoni direkt arritjet tuaja

Nëse jeta juaj është bosh, atëherë çdo gjë e mirë që ju ndodh në jetë doni t’ua tregoni të tjerëve.

Kjo është një shenjë e cila tregon se dëshironi të tregoni lumturinë tuaj. Në fakt, nëse postoni gjëra të tilla, nuk tregon lumturinë tuaj, por vetëm dëshirën tuaj për të plotësuar jetën tuaj boshe.

  1. Postime romantike nga jeta juaj në çift

Kërkimet kanë nxjerrë përfundimin se njerëzit të cilët postojnë foto, apo shprehje romantike për jetën e tyre në çift, në fakt ndihen të pasigurtë.

Njerëzit e sigurtë nuk e kanë të nevojshme, t’i tregojnë të tjerëve sa shumë e duan njëri-tjetrin!

 

 


Share

Komente