Nga 2024, trenat me komoditet të nivelit tjetër në Evropë

0
Shpërndaje lajmin

Trenat evropianë do të ofrojnë një komoditet të nivelit tjetër nga ai që ishte për udhëtime të gjata në shtetet e Evropës, përcjell albinfo.ch.
Nëse jeni adhurues i të ashtuquajturit ‘turizëm i ngadaltë’, viti i ardhshëm do t’ju ofrojë disa mundësi mjaft domethënëse për të udhëtuar nëpër Evropë.
Shiko detajet e ndryshimeve – Trenat 2024 Evropë
Në fakt, viti 2024 është vendosur të jetë një vit interesant për hekurudhat në gjithë kontinentin, me një mori rrugësh të reja, të rifutura, duke shkurtuar kohën e udhëtimit dhe duke hapur mundësi të reja udhëtimi.
Për adhuruesit e trenave mes nesh, faqja e tij e internetit seat61.com është një burim pothuajse enciklopedik informacioni nëse po përpiqeni të shkoni midis qyteteve evropiane duke përdorur hekurudhat. Këtu janë ndryshimet më të rëndësishme në itineraret dhe oraret e trenave nëpër Evropë, ndërsa shkojmë në vitin 2024.
Udhëtim me fjetje do të ketë midis Bruksel-Berlin dhe Paris-Berlin, 3 herë në javë nga 10 dhjetori 2023 dhe do të bëhet një shërbim ditor nga tetori 2024.
European Sleeper, i cili kalon midis Brukselit/Amsterdamit në Berlin, do të shtrihet në Dresden dhe Pragë nga 25 mars 2025. Për linjat ekzistuese, çmimet për Bruksel, Antwerp, Roterdam ose Amsterdam në Berlin me shtrat janë:
Nga 49 € në ndenjëse, 79 € me një kolltuk në 6 shtrat, 99 € me një krevat në 4 shtrat.
Nga 109 € me krevat në fjetje me 3 krevate, 129 € me krevat në fjetje me 2 krevate, 159 € me krevat në Fjetës me 2 krevate.

4. There’s another new train to Krakow, from Vienna: Vienna Hbf depart 16:10, Krakow Glowny arrive 21:34. That opens up more journey opportunities too, for example Zurich to Krakow in a day with 1 robust change in Vienna, via the scenic Arlberg Pass, https://t.co/kfDbuUxFWV pic.twitter.com/YDCERwaqQE
— The Man in Seat 61 (@seatsixtyone) October 27, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *