Nga Lutfi Haziri Vjen Nje 0fendim shum i Rende per Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin!! / E pa t0lerueshme kjo…

Shpërndaje lajmin

Lutfi Haziri i LDK-së, ka komentuar rastin e ska.ndalit financiar ku dyshohet të jetë i përfshirë ambasadori i Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj, dhe mbr0jtjen që i kanë dhënë përfaqësuesit e institucioneve të Republikës së Kosovës.
Haziri ka thënë se Kryeministri Albin Kurti dhe Presidentja Vjosa Osmani kanë mbr0jtur veten kur kanë mbrojtur edhe Berishajn.
“Së pari e kanë mbrójtur veten. Ambasadorin Martin e kanë mbrojtur qytetarët që e njohin. Ky më shumë ka qenë përqafim.
Përqafim i maf.isë. Sepse ky ska.ndal do të zbardhet. Do të hetohet nga Kroacia e pastaj nga Sllovenia e edhe Mali i Zi”, tha ai në T7.
Tutje ai shtoi se Berishaj do të jetë “vi.ktímë p0litike. “Martin Berishaj do të jetë v.iktimë p0litikë në fund”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *