Shpërndaje lajmin

Efektet e luftës në Ukrainë së shpejti do të bëhen shumë të dukshme në Gjenevë pasi çmimi i gazit është vendosur të rritet.
Kompania kantonale e shërbimeve, SIG, thotë se nga e diela çmimet e gazit do të rriten me 34%.
Rreth 40,000 njerëz përdorin gaz natyror për ngrohje dhe gatim, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.
Në terma praktike, ai vlerëson se një apartament mesatar do të kushtojë 32 CHF në muaj më shumë dhe një shtëpi 54 CHF.
SIG thotë se rritjet e çmimeve janë brenda normave kombëtare.
Në të njëjtën kohë, ajo po rrit gjithashtu programet e saj të kursimit të energjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *