September 24, 2021

Ngatërroi ilaçet dhe UEFA e dënoi, CAS ul pezullimin e portierit të Ajax

Shpërndaje lajmin

CAS ka marrë në shqyrtim çështjen e portierit Andre Onana, i cili ishte dënuar me një vit pezullim nga UEFA për shkak të përdorimit të substancave të ndaluara.

Portieri i Ajax tentoi ta hidhte poshtë dënimin e parë, por nuk ia ka dalë dot. CAS ka vendosur ta reduktojë dënimin në 9 muaj dhe sipas llogarive kamerunasi mund të kthehet të luajë nga 3 nëntori i vitit 2021.

 

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv ka menduar që dënimi 9-mujor është proporcional me shkallën e neglizhencës së futbollistit, pasi kishte marrë ilaçe që ishin për dikë tjetër. /abcnews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *