Ngjashëm si Ronaldo, edhe Pogba largon shishen e birrës nga konferenca e “Euro 2020”

Shpërndaje lajmin

Video në një konferecë për media e futbollistit Ronaldo bëri bujë. Ishte pikërisht momenti kur Cristiano Ronaldo largoi dy shishe të pijes Coca Cola nga tryeza e konferencë së Euro 2020.

Thuhet se veprimi i futbollistit, i cili më pas mori ujë dhe u tha gazetarëve të pranishëm në sallë: “Më mirë pini ujë”, i ka kushtuar të paktën 4 milardë dollarë deri më tani kompanisë gjigante të Coca Cola-s.

Sot ishte futbollisti francez, Pogba, që para nisjes së konferencës largoi një shishe birrë. Ai është besimtar islamik dhe nuk konsumon alkool.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *