October 28, 2021

Nis numërimi i votave në Berat, Durrës dhe Shijak

Shpërndaje lajmin

Procesi i numërimit të votave ka nisur në qytetet e Beratit, Durrësit dhe Shijakut.

Më parë numërimi i votave ka filluar edhe në Tiranë, Burrel, Dibër dhe Paskuqan.

vijon..

 

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *