Shpërndaje lajmin

Ka nisur procesi i zgjedhjes së kryetarit të degës së Partisë Demokratike në Korçë dhe në Lezhë.
Në Korçë janë  4 kandidatë dhe votojnë sot 2900 anëtarë të partisë.
-Arben Fezolli
– Ledina Alolli
-Devis Osmani
– Mateo Balli
Në Krujë janë 3 kandidatë
-Alen Kola
-Anton Gjoni
-Arben Ndoj
Nga gara janë tërhequr dy kandidatë, Soveljan Kosova dhe Donika Ndoj./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *