Shpërndaje lajmin

Pavarësisht një ekonomie elastike që ka sfiduar shumicën e parashikimeve – deri më tani duke shmangur një recesion dhe duke ruajtur një normë të ulët papunësie – amerikanët duken gjithnjë e më të shqetësuar. Një shumicë e madhe, pa besim se kushtet e mira të sotme do të zgjasin, besojnë se vendi po shkon në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *