December 1, 2021

Një kandidate shqiptare në zgjedhjet lokale në Danimarkë

Shpërndaje lajmin

Bëhet e ditur se shqiptarja, Arbresha Useni, ka shpallur kandidimin e saj në zgjedhjet lokale të shtetit të Danimarkës, transmeton albinfo.ch.

Ajo do të kandidoj në zgjedhjet lokale në Rodovre në partinë Social Demokrate.

Vlen të theksohet se ajo ka lindur në Danimarkë, është shkolluar atje, duke kryer master në Business Management dhe tani është udhëheqëse e departamentit të kontabilitetit financiar në një korporatë fin-tech. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *