Një kompani e drejtuar nga shqiptari, shpallet kompania më të suksesshme në Itali

0
Shpërndaje lajmin

Kompania LATEL është shpallur kompania më e mirë në pronësi të huaj për performancën menaxheriale dhe besueshmërinë financiare të ruajtur me seli në rajonin e Umbrisë”, transmeton albinfo.ch.

Vlen të theksohet se ky është çmimi i tretë radhazi që i ndahet pronarit, Lazim Amziu, si një kompani stabile.

“Me krenari dhe kënaqësi edhe këtë vit, për të tretën herë radhazi, LATEL është renditur si ‘Kompania më e mirë në pronësi të huaj për performancën e menaxhimit dhe besueshmërinë financiare Cerved me selinë e saj në rajonin e Umbria’. Çmimi u nda dje, më 14 maj 2024, në Universitetin Luiss Guido Carli në Romë. Falenderoj të gjithë stafin tim sepse falë tyre ne i arrijmë këto rezultate të shkëlqyera”, ka shkruar pronari Lazim Amziu”, është shprehur ai. /Albinfo.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *