Një mënyrë për të fituar para, kompania Mattel paguan 4 mijë euro në muaj për të luajtur

0
Shpërndaje lajmin

Kompania  Mattel po kërkon personin e duhur për të luajtur Uno për një tarifë të caktuar. Personi që zgjidhet  do të marrë 277 dollarë në orë, ose 4,444 dollarë në javë për katër javë.
Personi i zgjedhur do të duhet të luajë lojën për një muaj me të panjohur në Nju Jork dhe të krijojë përmbajtje në rrjetet sociale me lojën e re. Duke filluar nga 13 shtatori, lojtari “pro” i Uno do t’i mësojë publikut se si të luajë lojën dhe të marrë pjesë në transmetime të drejtpërdrejta dhe intervista.

Çdo shtetas amerikan mbi moshën 18 vjeç mund të aplikojë për sa kohë që plotëson kërkesat e punës.
“Ne jemi të emocionuar t’i ofrojmë një pozicion lojtarit përfundimtar të Uno për të ndihmuar në prezantimin e lojës sonë të re, Uno Quatro, në botë,” tha Ray Adler, kreu global i lodrave të Mattel.
Shumë kompani, si Mattel, përdorin truke të tilla në mediat sociale për t’i bërë njerëzit të flasin për produktin e tyre të ri.
“Kjo me të vërtetë pasqyron gjendjen e marketingut sot, pyetja është se si i bëni njerëzit të angazhohen dhe të interesohen për një markë që ekziston për 50 vjet.
Për shumë marka, TikTok është çelësi,” tha Tim Calkins.
Në të vërtetë, Mattel po pranon aplikime për pozicionin përmes videove të TikTok, me afat kohor deri më 10 gusht.
/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *