September 20, 2021

Një mundësi e re për punë për hakerët kompjuterikë në ‘Swiss Post’

Shpërndaje lajmin

Në mënyrë që shërbimet e saj në internet të jenë më të sigurta, Swiss Post dëshiron të punësojë hakerë për të prishur sistemin e sigurisë së kompanisë, transmeton albinfo.ch.

Ndër shërbimet, siguria në internet e të cilave do të testohet, janë hyrja në klient, Postshop, Post-App dhe WebStamp.

Shuma e paguar për çdo shkelje të raportuar të sigurisë është ndërmjet 50 dhe 10,000 frangash.

Hakerët tashmë kanë identifikuar 500 “pika të dobëta” në faqen e internetit të Postës, duke fituar së bashku 250,000 franga, sipas Marcel Zumbühl, menaxheri i kompanisë IT.

Hakerët e interesuar për të marrë pjesë mund të regjistrohen në platformën e kompanisë Bug Bounty. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *