April 16, 2021

Një pranverë e mbushur me borë

Shpërndaje lajmin

Pranvera, si stina e parë e vitit, kësaj here erdhi bashkë borë dhe të ftohtë.

Pranvera është stina e veçantë, simbol i gjallërisë për një fillim viti të mbarë. Për nga natyra bën ndarjen mes acarit të dimrit dhe ngrohtësisë së verës, mes borës e ngricës dhe luleve e ngrohtësisë, shkruan albinfo.ch.

Kjo stinë e bukur, duket se ka filluar këtë vit më ndryshe nga herët tjera që jemi mësuar. Bora ka mbuluar thujse gjitha shtetet evropiane me mot të ligë dhe borë.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *