October 18, 2021

Një rritje e lehtë e dollarit dhe frangut zviceran

Shpërndaje lajmin

Ditën e sotme në kursin e Këmbimit Valutor vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Frangut zviceran, ndërkohë Paundi britanik dhe Euroja kanë shënuar rënie të lehtë. Kujtojmë që pak ditë më parë ndodhte e kundërta, veç euros që vijon të shënojë rënie të vazhdueshme.

Dollari: Blihet 102.6, Shitet 103.5

Euro: Blihet 121.1, Shitet 121.8

Paundi britanik: Blihet 141.2, Shitet 142.2

Franga zvicerane: Blihet 110.5, Shitet 111.3


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *