Një shqitare në mesin e konkurrentëve të American Song Contest

Shpërndaje lajmin

Bëhet e ditur se Enisa, këngëtarja shqiptare do të jetë pjesëmarrëse në American Song Contest dhe do të përfaqësojë Nju Jorkun në këtë garë, përcjell albinfo.ch.
Vetë American Song Contest e ka bërë të ditur këtë lajm në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.