Shpërndaje lajmin

Deputeti i qarkut të Vlorës, Fation Veizaj njoftoi të hënën se do të dorëzonte mandatin e deputetit të Kuvendit të Shqipërisë.  Ai e argumentoi vendimin me përçarjen politike brenda grupit parlamentar të Partisë Demokratike, ku ai bënte pjesë. “Duke refuzuar kategorikisht përjashtimet nga njëra anë, por dhe mënyrën e përdorur nga individë të caktuar në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *