January 16, 2022

Një tjetër shtet fut Shqipërinë në listën e gjelbër

Shpërndaje lajmin

Abu Dhabi është vendi i radhës ku shqiptarët mund të udhëtojnë pa asnjë pengesë.  Së fundmi është bërë me dije se shqiptarët janë të lirshëm që të shkojnë në Abu Dhabi.

Kjo do të thotë që në momentin e hyrjes në territorin arab, udhëtarët shqiptare nuk do të kenë nevojë të bëjnë karantinë.

Pjesë e listës prej 37 vendesh është edhe Shqipëria.  Lista e gjelbër e vendeve, rajoneve dhe territoreve nga të cilët individët mund të udhëtojnë drejtpërdrejt në Abu Dhabi pa pasur nevojë për karantinë.

Ndërkohë deri më tani shumë të Bashkimit Evropian kanë hequr kufizimet për udhëtarët shqiptare, duke i lejuar ata të udhëtojnë pa kufizime.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *