Një valë e të nxehtit mund ta godasë Evropën

Shpërndaje lajmin

Organizata Botërore Meteorologjike ka paralajmëruar se një valë e të nxehtit pritet ta godasë Evropën. Sipas kësaj organizate, i nxehti që do të përcillet me temperatura të larta do të jetë intensiv dhe do të shkaktojë thatësira dhe rreziqe nga zjarret.
Ky është paralajmërimi i Organizatës Botërore.
Një tjetër valë e të nxehtit po vjen në Evropë dhe disa modele nga komuniteti i Organizatës Botërore Meteorologjike parashikojnë se do të jetë intensiv dhe afatgjatë, si dhe do të shkaktojë thatësira dhe rreziqe nga zjarret, transmeton tutje albinfo.ch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.