Njerëzit përballë kompleksit industrial të kazinosë: brenda lulëzimit të bixhozit në Maqedoni

0
Shpërndaje lajmin

Nisi si një nga shumë netët e pijes në Shkup. Katër burra u takuan një darkë për të pira dhe për të luajtur. Ata vajtën te një kazino ku dy prej tyre nisën një sherr. “Ata nisën të bërtasin dhe të shtyjnë njëri-tjetrin,” i tha policisë një dëshmitar. Pastaj, njëri prej tyre nxorri një pistoletë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *