Nuk do ta besoni sa dobi ka për trupin rëra e plazhit

Shpërndaje lajmin

Natyrisht, në plazh, rëra është kudo. Ne ecim në të, e mbulojmë trupin me të, madje dhe  luajmë me të. Por çfarë bëjnë këto grimca të vogla rëre, për shëndetin tonë? Më poshtë ju tregojmë disa nga përfitimet që keni nga rëra e plazhit.
-Rëra të rigjeneron lëkurën e trupit, por mos e përdorni në fytyrë, pasi është e ashpër.
-Ju ndihmon të qëndroni në formë, për shkak se muskujt kërkojnë sforco më të madhe për të ecur mbi të sesa mbi tokë.
-Rëra përmirëson shëndetin dhe ngadalëson plakjen.
-Ndihmon në reduktimin e stresit.
-Përmirëson gjendjen tuaj shpirtërore.
-Stimulon këmbët tuaja.
-Rëra e plazhit është një burimi madh magnezi.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.