January 26, 2022

“Nuk është shaka”, Robert Aliaj i merr të birit pretendenten në “Love Story” (VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Krist Aliaj është djali i artistit Robert Aliaj dhe së fundmi janë të dy pjesë e “Love Story” ku babai është opnionisti i daljeve romantike të të birit me vajzat.

Por Roberti së fundmi ka publikuar një video me Dean, një prej protagonisteve të “Love Story” ku ajo shprehet:

“Unë prindim tim e gjeta, këtë bizhun e mrekullueshme e mora. Mbaroi Love Story për këtë vit”.

Dhe Roberti e plotëson: Nuk është shaka.

Epo Roberti u tregua më i shkathët se Kristi./ /


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.