October 28, 2021

Numërohen 38.3% të kutive: Rritet PS e PD, kaq mandate kanë deri tani (FOTO LAJM)

Shpërndaje lajmin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë përditësimin më të fundit të të dhënave.

Në total janë numëruar 1961 kuti nga 5199, pra rreth 38.3%,  dhe rezultati vijon si më poshtë:

Partia Socialiste 49.34% ose 279,050 vota.

Partia Demokratike 38.88 % ose 219,897 vota (në rritje).

LSI 7.16% ose 38,317 vota.

PSD 2% ose 11,333 vota në rang vendi.

Shifrat në mandate:

PS: 77 mandate

PD: 56

LSI: 6

PSD: 2 /albeu.com/

 

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *