October 9, 2021

Numërohet kutia e parë në Mat, PD “merr frenat në dorë”

Shpërndaje lajmin

Numërohet kutia e parë në qarkun në Mat.

Kutia e parë është numëruar në qendrën e votimit në Klos. Nga numërimi i votave, Partia Socialiste ka marrë 100 vota, Partia Demokratike 167.

Në këtë kuti ka marrë edhe PSD-ja tre vota, si dhe Lëvizja për Ndryshim ka marrë pesë vota.

 

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *