September 18, 2021

Numërohet kutia e parë në Selenicë, si u ndanë votat?

Shpërndaje lajmin

Është numëruar kutia e parë në Selenicë. Mësohet se kutia e parë është numëruar në fshatin Karburanë të Selenicës.

PS rezulton të ketë marrë 120 vota, PD 67 vota dhe LSI 53.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *