April 15, 2021

Numri i vaksinimeve anti-Covid-19 rritet në Zvicër

Shpërndaje lajmin

Numri i vaksinave anti-Covid-19 të administruara në Zvicër nga marsi është rritur në një mesatare prej 23,807 në ditë, sipas shifrave të fundit, përcjell albinfo.ch.

Rreth 166,650 doza vaksinash u dhanë midis 18 dhe 24 marsit, sipas faqes së internetit të Zyrës Federale të Shëndetit Publik Covid-19 të premten.

Kjo e çon në 1,347,740 numrin e përgjithshëm të goditjeve të marra nga popullata deri më 24 mars.

Nga këta, 506,559 njerëz – ose 5,9% e popullsisë – kishin marrë të dyja dozat. Pjesa tjetër ka marrë vetëm dozën e parë, përcjell tutje albinfo.ch.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *