‘Office Home’ është ende shumë e përhapur në Zvicër

Shpërndaje lajmin

 
Por, edhe tani që jeta është kthyer kryesisht në normalitet, shumë njerëz në Zvicër vazhdojnë të punojnë nga shtëpia, me këtë trend që po bëhet gjithnjë e më i përhapur, përcjell albinfo.ch.
Sipas një sondazhi të ri nga Marketagent.com Schweiz AG, 75 për qind e atyre, puna e të cilëve u lejon të punojnë nga shtëpia, do të dëshironin të vazhdonin ta bënin këtë, të paktën me kohë të pjesshme.
“Sfida për kompanitë nuk është më ta bëjnë të mundur [këtë opsion], por të përcaktojnë ngarkesën e punës në zyrën e shtëpisë në mënyrë të tillë që punonjësit të jenë të kënaqur dhe cilësia e punës të rritet”, tha udhëheqësja e studimit, Jaqueline Rütter. /Albinfo.ch
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *