Shpërndaje lajmin

Vëzhguesit ndërkombëtarë në një rekomandim për Komisionerin Publik ngrenë dyshime se pasuria e deklaruar si e trashëguar nga nëna e gjyqtarit Erarbër Madhi, një apartament dhe një sasi parash në bono thesari, mund të jenë pasuri e fshehur e gjyqtarit. Rekomandimi që u bë publik të enjten nga zyra e Komisionerit vë në dukje se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *