January 26, 2022

Operacion antidroge në Shqipëri dhe disa shtete: Arrestohen 38 persona, mes tyre edhe zyrtare

Shpërndaje lajmin

Autoritetet italiane dhe ato shqiptare kanë zhvilluar një operacion të përbashkët kundër trafikut të drogës, i cili ka çuar në ekzekutimin e 38 urdhër arrestesh për trafik ndërkombëtar droge, riciklim parash dhe korrupsion.

Mediat italiane raportojnë se operacioni është kryer në Itali , Shqipëri duke u shtrirë në Mal të Zi dhe Spanjë.

Operacioni ka çuar dhe në sekuestrimin e pasurive për disa miliona euro.

Arrestimet janë kryer nën bashkëpunimin e autoriteteve shqiptar SPAK, Anti-mafian Italiane, Zyrën e koordinimit policor Interforze në Tiranë, Policinë Shqiptare dhe Eurjust.

/vijon…


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.