Opozita e Shqipërisë përballet me një sfidë të madhe ndërsa Berisha përpiqet të ribashkojë PD-në

Shpërndaje lajmin

Pak ditë më parë, Partia Demokratike e qendrës së djathtë, shpesh e vetëshpallur me prirje konservatore, kujtoi 30-vjetorin e fitores së saj të parë dërrmuese në mars 1992, e cila i dha fund diktaturës brutale komuniste njëpartiake të vendit. Partia ishte krijuar nga një lëvizje studentore antikomuniste, intelektualë dhe forca të tjera të shoqërore të […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.