Shpërndaje lajmin

Kryetarja e Komisionit të Shëndetësisë, Zheni Gjergji dhe deputetja Albana Vokshi në një dalje për mediat të martën thanë se qëllimi i ngritjes së një komisioni hetimor parlamentar ishte zbardhja e abuzimeve që janë bërë me katër kontratat koncensionare në sektorin e Shëndetësisë. “Ky hetim synon të mbledhë informacione për zbatimin e ligjit për kontratat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *