Opozita konteston ligjin special për sigurinë kibernetike

Shpërndaje lajmin

Një memorandum bashkëpunimi i nënshkruar në janar mes qeverisë shqiptare dhe kompanisë “Jones International” për forcimin e sigurisë kibernetike ka ardhur në Kuvend si një projektligj special për negocim pa shpallje për nënshkrimin e kontratës mes palëve. Komisioni i Sigurisë, në rolin e komisionit përgjegjës diskutoi të martën mbi këtë projekligj, të cilin deputetët e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.