Orë më të shkurtra pune për rojat kufitare zvicerane

Shpërndaje lajmin

Mungesa e personelit që po ndikon në industri të ndryshme zvicerane po ndikon edhe në pikat kufitare të Zvicrës me Gjermaninë, përcjell albinfo.ch.
Oficerët e doganave në pikat kufitare Stein dhe Koblenz në kantonin Aargau nuk do të punojnë më gjatë orëve jashtë pikut, pasi nuk ka staf të mjaftueshëm për prezencën gjatë gjithë orarit.
Orari i saktë nuk është publikuar ende.
Motoristët që do të kalojnë këtë post kur rojat janë jashtë detyrës u kërkohet të përdorin aplikacionin QuickZoll për të deklaruar mallrat e tyre, tha Dogana Zvicerane.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *