Organizatat ndërkombëtare vlerësojnë se liria e medias është në përkeqësim në Shqipëri

Shpërndaje lajmin

Shtatë organizata partnere të Platformës për Sigurinë e Gazetarëve të Këshillit të Europës deklaruan të premten, në një konferencë për shtyp në Tiranë, se Shqipëria vazhdon të shënojë një përkeqësim të lirisë së medias. Ata theksuan gjithashtu se kishin pasur një takim të tensionuar me kryeministrin Edi Rama lidhur situatën aktuale të medias dhe gazetarëve […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *