Osmani: Draftstatuti i Asociacionit do të dërgohet në Kushtetuese

0
Shpërndaje lajmin

Presidentja e Republikës së Kosovës Vjosa Osmani tha se Kosova nuk kundërshton zbatimin e detyrimeve të veta, por kërkon një marrëveshje të detyrueshme si për Kosovën, dhe Serbinë.
Në një intervistë për Zërin e Amerikës nga Nju-Jorku, ku presidentja Osmani u përball dje me presidentin e Serbisë në takimin e Këshillit të Sigurimit për Kosovën, ajo tha se Kosova do t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese për statutin e Asociacionit pasi të jetë arritur më parë një marrëveshje se si do të zbatohen aktet që dalin nga Marrëveshja e nënshkruar në Ohër nga Kosova dhe Serbia vitin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *