December 8, 2021

Osmani për vizitë zyrtare në Kanada

Shpërndaje lajmin

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka udhëtuar për në Kanada ku do të flasë në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax.

Kjo u bë e ditur në njoftimin e Precidencës.

Gjatë qëndrimit në Kanada, Presidentja Osmani do të realizojë takime me zyrtarë të lartë kanadez dhe përfaqësues të shteteve tjera.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *