Osmani uron komunitetin Ortodoks për Krishtlindjet

Share

U. d presidentja e Republikës së Kosovës, dr. Vjosa Osmani, i ka uruar qytetarët e besimit ortodoks për festën e Krishtlindjes.

Në vijim gjeni të plotë urimin e u. d presidentes dr. Vjosa Osmani:

I uroj komunitetit Ortodoks në Kosovë festën e Krishtlindjes! Paqja, toleranca dhe mirëbesimi mbretërofshin çdo ditë në jetën tuaj!

Në këtë festë le të ngjallet shpresa dhe besimi në forcimin e humanizmit dhe solidaritetit ndër njerëzor!

Gëzuar për shumë mot Krishtlindjen ortodokse!

/arbresh.info/


Share

Komente