Pa marrëveshje për targat, vijon qarkullimi në pikat kufitare me Serbinë

0
Shpërndaje lajmin

Në pikat kufitare që lidhin Kosovën me Serbinë po zbatohet marrëveshja e vjetër për targat.
Ditën e sotme, automjetet nga të dyja anët e kufirit po qarkullojnë duke përdorur letrat ngjitëse mbi simbolet shtetërore në targat e makinave të tyre.
Gazetari Kosovë Gjoci raportoi nga Prishtina se letrat ngjitëse do të vazhdojnë edhe për një kohë derisa të arrihet marrëveshja e radhës mes dy qeverive.
Marrëveshja për targat e arritur në Bruksel midis Kosovës dhe Serbisë, skadoi më 21 prill.
Një ditë më parë, Kosova dhe Serbia nuk u pajtuan për ndonjë zgjidhje të përhershme për targat.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Lajçak kërkon sërish bisedime pas mosmarrëveshjes për targat
Kosova dhe Serbia nuk arrijnë marrëveshje për targat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *