Paguhen punëtorët por inceneratori i Elbasanit nuk djeg mbetje

Shpërndaje lajmin

Drejtuesi rajonal i Inspektorati Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Egliver Laloshi i tha BIRN se rrogat e prapambetura për dy muaj për 30 punëtorët e impiantit të incenerimit të mbetjeve të Elbasanit janë likuiduar nga kompania Albtek Energy. Mësohet se të gjithë punëtorët përveç dy shoferëve kanë pasur një konfirmim të kontratës së tyre […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *