October 16, 2021

Pak minuta nga mbyllja e procesit të votimit, Yuri Kim: Pranoni gjykimin e popullit

Shpërndaje lajmin

Ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim  nuk ka ngurruar ditën e sotme të japë herë pas here mesazhe të rëndësishme për qytetarët dhe partitë politike.

Gjatë fjalës së saj, Kim tha se autoriteteve iu duhet të përmbushin përgjegjësitë e tyre për të numëruar me saktësi votat. Ndërkohë që sipas saj, kandidatët dhe drejtuesit e tyre duhet të presin rezultatin.

“Autoritetet do të përmbushin përgjegjësit e tyre për të numëruar votat me saktësi. Kandidatët dhe drejtuesit e tjerë do të mundet të bëjnë detyrën e tyre duke pritur me durim, duke pranuar gjykimin e popullit. Qytetarët më kanë thënë se kanë votuar dhe se ndiheshin të sigurt.”, tha ambasadorja nga Elbasani.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *