Paloka flet pas rizgjedhjes kryetar i Këshillit Kombëtar: Nesër protesta në të gjithë vendin

Shpërndaje lajmin

“I falënderoj për mbështetjen që më dhanë për tu zgjedhur si kryetar i këshillit kombëtar. Më e rëndësishme ishin vendimet që mori së fundmi këshilli kombëtar, u miratua rezoluta që përcakton qëndrimin e PD për zgjedhjen e presidentit ku përcaktohet qartazi edhe qëndrimi që duhet të mbajë grupi parlamentar pasi këshilli Kombëtar është më i lartë që përcaktoni bindjet e PD. Nesër në gjithë Shqipërinë me organizimin e PDE do të ketë protestë të heshtur për në gjithë kosmiariatet e Shqipërisë ku një i ri u gjend i vdekur në komisariat dhe pavarësisht cila është e vërteta ky është një akt i rëndë që bën përgjegjës këtë qeveri, policinë e shtetit pasi nuk është akt i vetëm nesër në orën 8 para komisariateve do të bëjmë protestë të heshtur të anëtarëve të PD do të dilet para këtyre institucioneve”, tha Paloka.
Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *