Pamje magjepsëse të Liqenit të Breznës, të shkrepura nga Bujar Gashi

Share

ballina

Albinfo.Ch, ju sjell disa fotografi nga një udhëtim i fotografit, Bujar Gashi, drejt liqenit të Breznës, i cili mbetët si njëri ndër liqenet e paktë natyral në Kosovë.

135281994 3688446097867547 7916249163347516706 o

Liqeni i Breznës është relikt dhe i vetmi në Kosovë. Ky liqen gjëndet në pjesën jugore të Republikës së Kosovës në Komunën e Dragashit përkatsisht në fshatin Brezne dhe shquhet si vend shumë atraktivë për vizitë dhe piknik, shkruan albinfo.ch.

ddd

137071968 490222195307469 648566102040406616 n

j

 

 

 


Share

Komente